Tárgyi eszköz bővítés TESCO támogatásból!

Tárgyi eszköz bővítés TESCO támogatásból!

 

A TESCO – GLOBAL Zrt az Effekteam Egyesület közreműködésével, immáron hét alkalommal hirdette meg az „Ön választ, mi segítünk” közösségi program pályázatát, melynek célja a helyi közösségek támogatása. A program a vásárlók bevonásával zajlik: vásárlásaik folyamán kapott zsetonokkal szavazhatnak a számukra legszimpatikusabb pályázatra.

A Bokréta Nagycsaládosok Egyesülete ezidáig három alkalommal vett részt a pályázaton, ebből kétszer nyert támogatást a negyedik, és a hatodik fordulóban. A negyedik fordulóban nyert támogatásból információs táblákat helyeztünk ki a Monostorapáti Tűzoltó szertár mellett kialakított Szent –Flórián téren, míg a negyedik fordulóban nyert támogatásból a technikai eszközparkunkat bővíthettük egy árusító pavilonnal.

Az eredeti terv szerint - az „Extázis” Ifjúsági Szervezettel együttműködve – az elnyerhető támogatásból egy sütő – főző sarkot szerettünk volna kialakítani a Művelődési ház Ifjúsági – klub helyiségében. A pályázatot, a maximálisan elnyerhető 400 ezer forintra kellett megtervezni, azonban a pályázati szakasz lezártával egyesületünk pályázata a harmadik helyen végzett a tapolcai Szász Márton Általános Iskola, és a gógánfai Fekete István Általános Iskola pályázata mögött. A harmadik helyezéssel járó 100 ezer forintból az eredetileg tervezett projektet sajnos nem tudtuk megvalósítani, ezért az eredeti terveinket módosítanunk kellett. A program rugalmasságának köszönhetően ez elnyert támogatásból – az eredeti tervekkel teljesen eltérően - egy 3m x 4,5m –es árusító pavilont vásárolhattunk!

Az új sátor nagymértékben megkönnyíti a különböző közösségi programokon, rendezvényeken való részvételünket, munkánkat. Nagyon nagy hasznát vehetjük a nyári táborok, különböző kirándulásaink alkalmával is. A sátrat már fel is avattuk, legelső alkalommal, a december végén megrendezett, monostorapáti Kolbásztöltő verseny alkalmával élvezhettük a sátor nyújtotta kényelmi funkciókat. Talán ennek is köszönhető, hogy a versenyen egyesületünk csapata a második helyen végzett a 12 csapatos versenyen.

Reméljük a sátor a jövőben még nagyon sok örömet fog nekünk okozni, de abban biztosak vagyunk, hogy ha lesz még rá lehetőségünk, és lesznek még jó ötleteink, újra részt fogunk venni az „Ön választ, mi segítünk” közösségi program pályázaton!

Képek: 
Az egyesület csapata a kolbásztöltő versenyen.