Hírek

Gyermeknap Monostorapátiban

 

A sikeres NEAO-KP-1-2022/8-000936 számú pályázatunknak köszönhetően gyereknapot rendezhettünk községünkben május 28.-án.

A NEAG-KP-1-2021/4-000557 számú Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2021.

Egyesületünk A NEAG-KP-1-2021/4-000557 számú Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2021. kiírású pályázatán 300 000 Ft támogatásban részesült 2021 -ben.

Közösségi kisbusz pályázati támogatásból.

Egyesületünk sikeresen pályázott a 2021 –ben kiírt Magyar Falu Program Falusi Civil alap keretében kiírt „Közösségi tevékenységek és feltételeinek Támogatása” Című pályázatán. A sikeres pályázatnak köszönhetően 3,4 millió támogatásban részesültünk használt kisbusz vásárlására.

Őszi kirándulás 2021.

Minden énben, így idén is szerveztünk egy őszi kirándulást, hiszen az őszi erdők varázslatos színei egy kis közösségi összetartással fűszerezve garantálja a felfrissülést mind a testnek, mind a léleknek, amire mindennapi rohanó életünkben bizony nagy szükség van… legalább is én, így vélem!

Köveskáli Tábor 2021

 

Egyesületünk minden évben tábort szervez tagcsaládjaink gyermekei számára, de mindig lehetőséget biztosítunk egyesületen kívüli, általános iskoláskorú gyermekek részére is, hogy velünk tartsanak.

Annak érdekében, hogy a részvétel minél kevesebbe kerüljön, azaz minél kevesebb terhet jelentsen a családok számára, most is úgy terveztük a tábort, hogy egy kerékpárral megközelíthető táborhelyet kerestünk. Így jutottunk el a köveskáli, régi iskolaépületből és udvarból kialakított száláshelyre, ahol felépítettük az alaptáborunkat.

Pannonhalmán és Cseszneken kirándultunk.

       Az idei évben ez a kirándulás volt az első olyan program, amelyet a járványügyi helyzet kedvező alakulása miatt meg tudtunk szervezni.

Oldalak