Hírek

Őszi kirándulás 2021.

Minden énben, így idén is szerveztünk egy őszi kirándulást, hiszen az őszi erdők varázslatos színei egy kis közösségi összetartással fűszerezve garantálja a felfrissülést mind a testnek, mind a léleknek, amire mindennapi rohanó életünkben bizony nagy szükség van… legalább is én, így vélem!

Köveskáli Tábor 2021

 

Egyesületünk minden évben tábort szervez tagcsaládjaink gyermekei számára, de mindig lehetőséget biztosítunk egyesületen kívüli, általános iskoláskorú gyermekek részére is, hogy velünk tartsanak.

Annak érdekében, hogy a részvétel minél kevesebbe kerüljön, azaz minél kevesebb terhet jelentsen a családok számára, most is úgy terveztük a tábort, hogy egy kerékpárral megközelíthető táborhelyet kerestünk. Így jutottunk el a köveskáli, régi iskolaépületből és udvarból kialakított száláshelyre, ahol felépítettük az alaptáborunkat.

Pannonhalmán és Cseszneken kirándultunk.

       Az idei évben ez a kirándulás volt az első olyan program, amelyet a járványügyi helyzet kedvező alakulása miatt meg tudtunk szervezni.

Lesenceistvándon táboroztunk

Idén is megrendeztük egyesületünk 2020. évi, immáron hagyományosnak tekinthető nyári táborát. A kezdeti nehézségek, és bizonytalanságok ellenére, a vezetőség egész évben úgy készült, hogy amennyiben júliusban lehetséges lesz, megrendezi a tábort. Szerencsére mind a járványügyi helyzet mind az időjárás kegyes volt hozzánk, így eltölthettünk öt felejthetetlen napot a Keszthelyi – hegység lábánál fekvő Lesenceistvándon.

Tárgyi eszköz bővítés TESCO támogatásból!

Tárgyi eszköz bővítés TESCO támogatásból!

 

A TESCO – GLOBAL Zrt az Effekteam Egyesület közreműködésével, immáron hét alkalommal hirdette meg az „Ön választ, mi segítünk” közösségi program pályázatát, melynek célja a helyi közösségek támogatása. A program a vásárlók bevonásával zajlik: vásárlásaik folyamán kapott zsetonokkal szavazhatnak a számukra legszimpatikusabb pályázatra.

25 éves jubileumi ünnepség

Egyesületünk idén, augusztus 24.-én rendezte meg megalapításának 25. évi jubileumi ünnepségét.  Szerettünk volna méltó módon megünnepelni az elmúlt két és fél évtizedet, ezért a vezetőség már év elején meghatározta az ünnepség időpontját, és a szükséges teendőket.

Szentjakabfai tábor 2019

Ez évben egyesületünk Szentjakabfán, a helyi önkormányzat által fenntartott Parkerdő Kempingben szervezte meg a szokásos, évenkénti táborát. Nagy Örömünkre szolgált, hogy ez évben a 22 gyermek mellett 11 felnőtt családtag is velünk tartott, és együtt élhettük meg a közösségi táborozás adta élményeket.

Egy csodálatos nyári nap a Family parkban.

 A Bethlen Gábor alapkezelő (korábban NEA) által kiírt,nyertes pályázatunknak köszönhetően egy csodálatos napot tölthettünk családjainkkal az ausztriai Family parkban. 

A pályázaton elnyert összegből a csoportos kiutazásunk költségét fedezhettük!

Résztvevő családjaink maradandó élményekben részesülhettek!

Fényképek honlapunk galériájában megtalálhatóak!

 

 

TESCO "Ön választ, mi segítünk"

„Ön választ, mi segítünk!”

Újra szavazás a
TESCO áruházakban!

Kérjük, szavazatával támogassa a Bokréta Nagycsaládosok Egyesületének „Régi ízek őrzése” című pályázatát!

Oldalak